Crash after loading movie

Crash after loading movie

Postby rafalsiuda » 27 Sep 2011, 10:42

Hello,
welcome all - I am new on this forum
After execeute videoCleaner and loading movie application crashes- stacktrace below
What the problem is
Identifier: nl.jes.videocleaner
Version: 1.4.3 (1.4.3)
Code Type: X86 (Native)
Parent Process: launchd [108]

Date/Time: 2011-09-25 11:33:29.299 +0000
OS Version: Mac OS X 10.6.8 (10K549)
Report Version: 6

Interval Since Last Report: 139314 sec
Crashes Since Last Report: 12
Per-App Interval Since Last Report: 479 sec
Per-App Crashes Since Last Report: 8
Anonymous UUID: 78B1A40B-885C-47BA-A716-69F3CC1F6D9E

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS)
Exception Codes: KERN_PROTECTION_FAILURE at 0x0000000000000020
Crashed Thread: 0 Dispatch queue: com.apple.main-thread

Application Specific Information:
objc_msgSend() selector name: _cfTypeID


Thread 0 Crashed: Dispatch queue: com.apple.main-thread
0 libobjc.A.dylib 0x98547f87 objc_msgSend + 23
1 com.apple.HIToolbox 0x9a639671 HIStaticTextView::CreateStringCopy(__CFString const*) + 23
2 com.apple.HIToolbox 0x9a6396f4 HIStaticTextView::SetText(__CFString const*) + 56
3 com.apple.HIToolbox 0x9a639811 HIStaticTextView::SetDataSelf(unsigned long, short, long, void const*) + 221
4 com.apple.HIToolbox 0x9a50448d HIView::EventHandler(OpaqueEventHandlerCallRef*, OpaqueEventRef*, void*) + 4815
5 com.apple.HIToolbox 0x9a4f0c2f DispatchEventToHandlers(EventTargetRec*, OpaqueEventRef*, HandlerCallRec*) + 1567
6 com.apple.HIToolbox 0x9a4efef6 SendEventToEventTargetInternal(OpaqueEventRef*, OpaqueEventTargetRef*, HandlerCallRec*) + 411
7 com.apple.HIToolbox 0x9a4efd55 SendEventToEventTargetWithOptions + 58
8 com.apple.HIToolbox 0x9a509670 SendControlDefSetData(HIView*, unsigned long, short, void*, long) + 298
9 com.apple.HIToolbox 0x9a50951f SetControlData + 69
10 nl.jes.videocleaner 0x000425bf GL_SetDialogItemTextByID + 100
11 nl.jes.videocleaner 0x000465df GL_UpdateProgressBarTitle + 507
12 nl.jes.videocleaner 0x000122c2 VC_UpdateProgressBar + 297
13 nl.jes.videocleaner 0x0001e1e2 VC_OneSecondTimer + 210
14 com.apple.CoreFoundation 0x930aaa6b __CFRunLoopRun + 8059
15 com.apple.CoreFoundation 0x930a83f4 CFRunLoopRunSpecific + 452
16 com.apple.CoreFoundation 0x930a8221 CFRunLoopRunInMode + 97
17 com.apple.HIToolbox 0x9a51de04 RunCurrentEventLoopInMode + 392
18 com.apple.HIToolbox 0x9a51daf5 ReceiveNextEventCommon + 158
19 com.apple.HIToolbox 0x9a6a6084 _AcquireNextEvent + 54
20 com.apple.HIToolbox 0x9a69bd40 RunApplicationEventLoop + 228
21 nl.jes.videocleaner 0x0001db21 main + 85
22 nl.jes.videocleaner 0x00002452 start + 258
23 nl.jes.videocleaner 0x00002379 start + 41


..
0x98542000 - 0x985effe7 libobjc.A.dylib 227.0.0 (compatibility 1.0.0) <9F8413A6-736D-37D9-8EB3-7986D4699957> /usr/lib/libobjc.A.dylib
rafalsiuda
New
 
Posts: 2
Joined: 27 Sep 2011, 10:27

Re: Crash after loading movie

Postby jeschot » 28 Sep 2011, 15:06

Always try throwing away log and preferences before startup first.
If it just one movie or do all cause a crash?
You can load first, then select some processing type (like reduce noise). IOW uncheck all "apply" buttons initially. Does that help?

Jan E.
jeschot
Site Admin
 
Posts: 694
Joined: 20 Feb 2008, 22:49

Re: Crash after loading movie

Postby rafalsiuda » 29 Sep 2011, 09:12

I tried to throw away preferences, but still all movies causes crash (mpg, mp4, imovie).
After select movie, and about 3 sec , application unexpectedly quits.
I tried to change tab processing type, select reduce noise, select output movie and the select first tab and load movie, but application still quits with error.
Regards
Rafal Siuda
rafalsiuda
New
 
Posts: 2
Joined: 27 Sep 2011, 10:27

Re: Crash after loading movie

Postby Schloss1976 » 12 Mar 2013, 06:05

I confirm that the application crashes on the stage of uploading video file into it. The file is the output of JES Deinterlacer, so video must be totally ok for JES Cleaner.

MAC OS Mountain Lion 10.8.2
Schloss1976
New
 
Posts: 2
Joined: 12 Mar 2013, 06:02

Re: Crash after loading movie

Postby jeschot » 14 Mar 2013, 16:36

What about v1.4.4a2?
There appears to be a problem with the preview color and diff remains black but output is OK.

Jan E.
jeschot
Site Admin
 
Posts: 694
Joined: 20 Feb 2008, 22:49

Re: Crash after loading movie

Postby Schloss1976 » 14 Mar 2013, 18:41

I tried both available versions. Unfortunately always the same result ((
Schloss1976
New
 
Posts: 2
Joined: 12 Mar 2013, 06:02

Re: Crash after loading movie

Postby jeschot » 15 Mar 2013, 10:35

Can you upload a screenshot of the settings?
A short test movie would be great.

Jan E.
jeschot
Site Admin
 
Posts: 694
Joined: 20 Feb 2008, 22:49

Re: Crash after loading movie

Postby jeschot » 17 Mar 2013, 16:49

I have uploaded v1.4.4a3 in which a few bugs in v1.4.4a2 have been fixed.
It seems to work OK on ML 10.8.2 with the test movie I got from Alexey.
Let me know if this indeed fixes the problem.

Jan E.
jeschot
Site Admin
 
Posts: 694
Joined: 20 Feb 2008, 22:49


Return to JES Video Cleaner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron